Contact


minodora cerin

Inițiatoarea și coordonatoarea proiectului

Minodora Cerin

minodora cerin

Răspund la email din București, unde lucrez și la alte câteva proiecte culturale de suflet.

Seriozitatea m-ar împinge să spună că sunt coordonator de proiecte, consultant și formator în domeniul cultural, cu studii de master în „Managementul Proiectelor Internaţionale”, în Suedia. Însă mă văd mai mult ca o ne-artistă în căutarea lucrurilor care stimulează creativitatea tuturor, indiferent de domeniu.

Sunt inițiatoarea unor proiecte precum Stațiile culturale” (Londra) și a fost implicată în „Sibiu Capitală Europeană a Culturii 2007” și a rebrandingului Muzeului Antipa.

Din 2013, sunt formator și co-fondator al programului „Formare Culturală”, program independent care a format peste peste 200 de profesioniști, practicieni și tineri aspiranți din mediul cultural și creativ.

Online, mă mai găsești și pe blogul meu Trăiește creativ, unde scriu articole despre creativitate și cum o putem stimula mai mult în viețile noastre.

Blog personal:
www.traiestecreativ.ro
Blog traieste creativ

Dacă preferi rețelele sociale, te aștept și pe:
Facebook: Scara de bloc
Facebook: Trăiește creativ
Facebook: Formare culturală

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul „Remodelarea spațiului comun la bloc” este un proiect apolitic și cultural.

Proiect finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Parteneri: Universitatea Națională de Arte București, Federația Asociațiilor de Proprietari din România

Parteneri media: RFI Romania, Modernism.ro, Zeppelin Magazine, calendarevenimente.ro, Romaniapozitiva.ro, DecosiEco.ro, BeWhere!, RoArhitect

Cerin Minodora Întreprindere Individuală este un operator cultural care se subscrie ideii de valorificare şi promovare a patrimoniului cultural în forme inedite şi originale. Unul dintre scopurile transversale ale organizaţiei este catalizarea a numeroşi tineri profesionişti talentaţi din domenii cu potenţial de creativitate pentru punerea în valoare a patrimoniului cultural, precum: arhitecţi, artişti plastici, designeri tineri specialişti în domeniul istoriei, patrimoniului si a noilor tehnologii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *